Loading Dogodki
Išči

Navigacija po ogledu dogodkov

Prihajajoči Dogodki

marec 2018

Raznoživost voda

21. marca,09:00 - 11:00
Vrtec Sveti Jurij, Vrtec Sveti Jurij
Sveti Jurij 13, Rogašovci 9262 Slovenija
+ Google zemljevid

22. marca obeležujemo Svetovni dan voda. S predšolskimi otroki vrtca Sveti Jurij bomo na delavnici RAZNOŽIVOST VODA spoznali pomen vode za življenje, za kaj vodo uporabljamo in kakšno življenje se skriva v in ob njej. Starejši otroci bodo ustvarjali kolaže obvodnih in vodnih vrst, najmlajši pa bodo prisluhnili vidrini zgodbi.

Preberite več »

Moja reka praznuje

22. marca,17:00 - 18:00
Tehniški muzej Slovenije, Tehniški muzej Slovenije
Bistra 6, Borovnica 1353 Slovenija
+ Google zemljevid
Preberite več »

Raznoživost voda

23. marca,09:00 - 11:00
Vrtec Pertoča, Vrtec Pertoča
Pertoča 54 A, Rogašovci 9262 Slovenija
+ Google zemljevid

22. marca obeležujemo Svetovni dan voda. S predšolskimi otroki vrtca Pertoča bomo na delavnici RAZNOŽIVOST VODA spoznali pomen vode za življenje, za kaj vodo uporabljamo in kakšno življenje se skriva v in ob njej. Starejši otroci bodo ustvarjali kolaže, najmlajši pa bodo prisluhnili vidrini zgodbi.

Preberite več »
april 2018

LIFE NATURAVIVA na sejmu GREEEN

4. aprila,09:00 - 7. aprila,17:00
Pomurski sejem, Cesta na stadion 2
Gornja Radgona, 9250 Slovenija
+ Google zemljevid

Tudi LIFE NATURAVIVA se bo predstavil na 4. mednarodnem sejmu GREEN v Gornji Radgoni. Na stojnici boste lahko izvedeli VSE ŽIVO - več o projektu, projektnih partnerjih in biodiverziteti, pa tudi pri katerih zanimivih izletih se nam lahko pridružite v prihodnjih mesecih. Za najmlajše obiskovalce smo pripravili pester ustvarjalni kotiček. Se vidimo! Več o sejmu.

Preberite več »
maj 2018

Naravoslovni sprehod ob Muri

7. maja,08:00 - 12:00
Lisjakova struga, Lisjakova struga Gornja Radgona 9250 + Google zemljevid

Društvo za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije vas skupaj z ostalimi sodelujočimi organizacijami vabi na že tradicionalni vodeni sprehod ob reki Muri. Mura spada med biotsko najbolj pestra območja v Sloveniji, na sprehodu bomo delček te pestrosti razkrili. S sodelavci Inštituta Lutra se boste lahko podali na čisto pravo sledenje in spoznali sesalce ob reki. Sprehod je namenjen posameznikom, družinam, poznavalcem in vsem, ki jih življenje ob Muri zanima. Sprehod bo predvidoma trajal 4 ure, odpravili se bomo v Lisjakovo…

Preberite več »
junij 2018

24 ur z reko Muro

8. junija,09:00 - 9. junija,09:00
Veržej, Nogometno igrišče
Mlinska cesta 23, Veržej 9241 Slovenija
+ Google zemljevid

V juniju se bomo znova družili z reko Muro! Pripravili smo ustvarjalne delavnice, na katerih boste spoznali reko in njene skrivnosti. Na predstavitveni stojnici boste izvedeli več o projektu LIFE NATURAVIVA. Pridružite pa se nam lahko tudi na vodenih sprehodih ob reki Muri. Opazovali bomo zanimivosti živega sveta in iskali sledi, ki jih puščajo živali. Pridite, RAZNOŽIVO bo! Dogodek že tradicionalno organizira Zavod RS za varstvo narave. Več o dogodku lahko preberete tukaj.

Preberite več »
+ Izvoz dogodkov